Теодора Вълчева

Брокер - Продажби

Property Types

  • 21% 2-стаен
  • 15% 3-стаен
  • 15% 4-стаен
  • 50% Other

Property Status

  • 99% Продажба
  • 1% Под Наем

Property Cities

  • 100% Шумен

Относно Теодора Вълчева

Тел: 0895512672

Подредба по:

Compare listings

Compare